Romans Fastigheter AB äger och förvaltar fastigheter i Gränna, Jönköping och i Forserum med 250 lägenheter och kommersiella lokaler. Det finns även ett byggbolag Romans Entreprenad &Trädgård. Bolaget omsätter, inför 2020, ca 30 miljoner sek och har 12 anställda. Vi är ett team som vill växa och har flera projekt som är under utveckling och byggande.  För oss på Romans Fastigheter är det viktigt att vara duktiga på förvaltning och skötsel av våra fastigheter.  Vår värdegrund bygger på trivsel, trygghet, miljö och kvalitet. När vi ändå gör något är det lika bra att göra det så bra som möjligt.

Vi söker nu en eller två ersättare till framförallt vår fastighetsskötare, som går i pension, och som har haft del av teknikansvaret samt arbetat med fastighetsskötsel.

Om det blir en eller två heltidstjänster kommer avgöras efter sökandes förmågor och erfarenheter och kan delas in i teknik kontra skötsel. Den ena tjänsten kan t ex vara inriktad på skötsel, trädgård och underhåll och den andra på teknik och till viss del ingå i vårt byggteam. Gärna med utbildning inom el eller VVS.

Viktiga egenskaper för oss är att ha förmåga att ta tag i saker, ha ordning och reda och god känsla för hur fastigheter ska skötas. Lite av pedant men med glimten i ögat. Att effektivt planera sitt arbete och prioritera är andra viktiga egenskaper. Du kommer att ingå i ett team där vi samarbetar och har ett gott och serviceinriktat bemötande till våra hyresgäster.  

Tjänsten utgår ifrån Gränna med tillgång till tjänstefordon och del av verkstad. Du är tjej eller kille mellan 25-50 år, är nyfiken och vill utvecklas med framtida teknikmöjligheter. Har du ledartalang så kommer du också kunna växa i din tjänst hos oss. Skicka din intresseanmälan och bifoga ett personligt brev och ditt CV (meritförteckning) innan 30 november till tjanst@romansfastigheter.se . Har du några frågor ring gärna till Anders Roman på telefon 070 591 00 57.